Lancering nieuwe website De Laatste Eer Heerhugowaard!

Het is zover: De website van De Laatste Eer Heerhugowaard is vernieuwd. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. We nemen u mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar uw mening!

Waarom een nieuwe website?

De eerste simpele reden waarom er een nieuwe website is gemaakt is omdat de vorige website niet meer functioneerde. Ook moest het makkelijk gemaakt worden voor mensen om in contact te komen met de uitvaartvereniging. Zo kan nu gemakkelijk alle informatie gevonden worden, formulieren worden gedownload en contact worden gemaakt.

Wat is er precies gedaan?

De hele website moest opnieuw worden gemaakt en dat is gedaan door een student uit Heerhugowaard de Noord. Nadat er wat informatie verschaft was en er een gesprek is geweest is hij aan de slag gegaan. Hier volgt in grote lijnen wat er zoal is uitgevoerd:

  • Nieuw CMS systeem (WordPress) aangemaakt. (dit kunt u zien als de motor van de website)
  • Pagina’s ontwikkeld
  • Pagina’s vormgegeven
  • Content (teksten) geïmplementeerd
  • Plugins geactiveerd (contactformulier etc.)
  • Website responsive gemaakt (geschikt voor alle apparaten gemaakt zoals telefoon, tablet, computer etc.)

Verder blijft het hier niet bij. De website wordt namelijk voortdurend bijgehouden achter de schermen zodat hij altijd beschikbaar zal zijn en aangepast kan worden wanneer dat nodig is.

Wij wensen u verder nog een prettig bezoek aan onze vernieuwde website!